(067) 225-55-35
Роман: (067) 445-45-35

Пошта: roman.morehod@gmail.com

Мрієте купити човен, катер або гідроцикл, але не знаєте як вирішити питання з реєстрацією?

Ця проблема цікавить багатьох, і оскільки мова не йде про військовий корабель або грібний човен до 2,5 м, доведеться заглибитися в питання реєстрації плавзасобу. Спробуємо допомогти розібратися з переліком паперів.

«Мореход» – 8 років консультує з питань реєстрації, постановкою і зняттям на облік човнів, катерів, гідроциклів.

«Мореход» – вже підготували 2000 договорів і продовжують якісно збільшувати клієнтську базу. З 2017 р. відкривають філії в містах України.

«Мореход» – позбавлять замовників від черг у державних установах, допоможуть розібратися у складних питаннях, пройдуть ТО, виготовлять бортовий номер на катер або човен. Допоможуть не перетворити приємну подію довгоочікуваної покупки на безкінечні тортури із заповненням анкет.

Контор, які займаються питанням реєстрації гумових човнів вистачає, але важливо, щоб папери заповнювали швидко, грамотно і без зайвих доплат. Співробітники компанії «Мореход» добре розуміють це і зацікавлені в тому, щоб клієнт залишився задоволений. Тому «Мореход» часто радять друзям і знайомим.

На місці допоможуть оформити бортовий номер на човен, катер, яхту і тим самим завершити процес оформлення плавзасобу. Нанесення реєстраційного номера є обов’язковим для човнів, катерів, яхт, гідроциклів без виключення. Номери для човнів виготовляються з вінілової плівки ORACAL. Ця плівка міцна і пластична, легко знімається, якщо в цьому є потреба, не залишає слідів і між тим легко наноситься.

Спіть спокійно, відпочивайте із задоволенням, оскільки рішенням з питання реєстрації   займається досвідчена команда.

Довірте човен та його оформлення команді “Мореход”.

До зустрічі!

  • договір купівлі-продажу на човен, катер, яхту — іменний товарний чек чи видаткова накладна;

  • сертифікат Регістра судноплавства України, якщо судно українського виробництва;

  • фото плавзасобу;

  • дилерський договір, якщо продавець судна є ділером, а не виробником;

  • ВМД (Вантажна митна декларація), якщо човен привезений з-за кордону, інвойс (договір купівлі-продажу) і документ про зняття з обліку (якщо судно б/в).

Реєстрація маломірного судна включає також реєстрацію підвісного двигуна.

  • договір купівлі-продажу;

  • іменний чек або видаткова накладна.

Подавати документи на реєстрацію гумового човна, катера, гідроцикла можуть лише громадяни України, що досягли повноліття, або юридичні особи із стовідсотковим українським капіталом.

Обов’язковій реєстрації підлягають судна розміром від 2,5 м. і потужістю двигуна внутрішнього згоряння від 1 к.с.

Контакти

Пн-Пт: 9:00 – 18:00
м. Київ,  вул. Стеценка, 75Д