Розмитнення яхт, човнів, катерів в Україні 

Компанія «Мореход» пропонує послуги з розмитнення моторних яхт, катерів і човнів: від консультації до повного оформлення угоди. Нашими клієнтами є власники плавзасобів, а також юридичні особи.

Розмитнення яхти, катера або човна – процес, в якому потрібно одночасно враховувати велику кількість законодавчих нюансів. У реаліях нашої митної системи підводні камені можуть з’явитися навіть там, де теоретично їх бути не повинно. У зв’язку з цим процес митного очищення човна може перетворитися на справжні бюрократичні нетрі.

Брокери компанії «Мореход» займаються розмитненням катерів, яхт, човнів в Україні вже протягом 8 років. Безперервне занурення в цю сферу дозволяє нам бути в курсі останніх змін, грамотно маневрувати у спірних ситуаціях.

Як розмитнити яхту, катер або човен в Україні  

Процес митного очищення моторних яхт та інших плавзасобів являє собою підготовку документів, що аргументують вартість (оцінка незалежного експерта), стан, склад судна, що ввозиться, а також інші характеристики. Дану непросту процедуру може спробувати виконати як господар судна, так і професійний митний представник (брокер), яким є компанія «Мореход».

Важливим моментом при розмитненні яхт є доскональне знання поточного митного законодавства України, а також розуміння супутніх процесів. Саме це дозволяє нашим брокерам грамотно організувати всю процедуру митного очищення плавзасобу, зберігаючи при цьому прийнятну ціну за послуги.

Наші брокери надають професійні послуги з розмитнення яхт, човнів і катерів в Україні, і володіють процесом не в теорії, а на практиці.

І навіть якщо, з якихось причин, Ви прострочили термін вивозу яхти з митної території України, ми можемо це вирішити в рамках законодавства.

Процес розмитнення яхти, катера або човна в Україні складається з декількох етапів:

  1. Попередній фізичний огляд предмету митного очищення;
  2. Вивчення пакету документів;
  3. Підготовка комерційної пропозиції;
  4. Консультації з підготовки додаткових супровідних документів;
  5. Процес митного очищення;
  6. Здобуття Митної Декларації.

Клієнтоорієнтовність та досвід

Специфіка митного оформлення катерів, човнів і яхт в Україні, а також складнощі процесу викликають багато питань у наших клієнтів.  Інколи люди приходять з досвідом, який вони отримали при самостійній спробі розмитнити яхту в Києві або іншому регіоні.

Трапляється, що митні правила зобов’язують включати двигуни для човнів або причепи як окремі позиції в декларацію. У цих випадках ми рекомендуємо оформляти розмитнення моторної яхти у складі збірного вантажу. Цей та багато інших прикладів показують, що робота з професійним партнером істотно скорочує ризик невдалого результату співпраці.

Ми допоможемо вам у розмитненні будь-яких плавзасобів в Україні – моторних і парусних яхт, човнів, катерів для відпочинку і рибалки, вейкборда, моторів зі стаціонарним або підвісним двигуном. Ваша участь у процесі буде мінімальною: ми подбаємо про те, щоб  оформлення всіх документів митного очищення пройшло правильно та своєчасно.

Нашими клієнтами стають люди, які цінують свій час. Ласкаво просимо на борт!

(067) 225-55-35
Роман: (067) 445-45-35

Контакти

Пн-Пт: 9:00 – 18:00
м. Київ,  вул. Стеценка, 75Д