Хочеш власну лодку, катер або судно?

Настав час втілити свою мрію у життя!

Реєстрація маломірного судна, лодки чи катера в Україні – швидко, просто і зручно!

Мореход” – це допомога і завжди швидкий результат!

Реєстрація плавзасобу в Україні є важливою процедурою для всіх власників суден.

Центр надання послуг “Мореход” надає можливість здійснити цю процедуру легко та безпечно. Реєстрація судна в Україні надасть Вам спокій та можливість на повну насолоджуватись відпочинком на воді.

Переваги реєстрації в Мореход“:

Ефективність

Наші кваліфіковані фахівці надають професійну допомогу в процесі реєстрації, що дозволяє здійснити цю процедуру без зайвих турбот і витрат часу;

Компетентність

Завдяки нашому досвіду та знанням у сфері судноводіння, ми забезпечуємо правильність оформлення всіх документів і виконання згідно всіх вимог діючого законодавства;

Зручність

Мореход” надає зручний доступ до процесу реєстрації, що дозволяє власникам суден отримати необхідні документи без зайвих перешкод та витрат;

Підтримка

Ми надаємо повний спектр підтримки та консультацій з питань реєстрації, гарантуючи Вам упевненість у кожному етапі цього процесу.

Надійність

З 2012 року консультуємо з питань реєстрації, постановки і зняття на облік човнів, катерів і гідроциклів. Підготували більше 3000 договорів куплі-продажу суден і продовжуємо збільшувати клієнтську базу;

Довіра

Наші співробітники зацікавлені в тому, щоб клієнт залишився задоволений тому

Центр надання послуг «Мореход» часто радять друзям і знайомим;

Швидкість

Ми розуміємо важливість часу для наших клієнтів, тому забезпечуємо оперативне оформлення всіх документів та їх виконання.

Відповідно до законодавства та Постанови Кабінету Міністрів України, реєстрації підлягають всі малі моторні судна, вітрильні судна, водні мотоцикли та інший водний транспорт, довжина яких перевищує 4 метри. Будь-який плавзасіб з двигуном потужністю більше 10 кВт (або 15 кінських сил) також підлягає обов’язковій реєстрації, незалежно від розмірів судна.

Такі вимоги спрямовані на забезпечення безпеки та контролю на водоймах.

Законодавство України регулює процес реєстрації та управління суднами, зокрема, вимагає видачі суднового білета для різних видів суден, що перебувають у власності або користуванні фізичних та юридичних осіб. З метою забезпечення відповідності законодавству та оптимізації процесів, Адміністрація судноплавства реєструє та керує суднами у Судновій книзі України, а також видає необхідні документи.

Наші послуги з реєстрації судна у Судновій книзі України включають у себе широкий спектр процедур, спрямованих на забезпечення легальності та безпеки Вашого судна.

  • Ми здійснюємо реєстрацію судна відповідно до всіх законодавчих вимог, а також надаємо послуги з тимчасової реєстрації;
  • Наші фахівці допоможуть Вам з внесенням змін до Суднової книги України, а також видачею нових документів, якщо вони втрачені;
  • Ми також займаємося виключенням судна із Суднової книги України, або тимчасовим виключенням;Судновий реєстр потрібен в момент будівництва нового судна, при купівлі або продажу, а також для отримання дозволів на експлуатацію та навігацію. Також власникам суден часто потрібно вносити зміни до реєстраційних даних під час експлуатації судна, наприклад, у зв’язку зі зміною власності, назви або основних характеристик.
  • Ми допоможемо Вам зареєструвати судно в Державному судновому реєстрі України та вирішимо всі формальності;
  • Тимчасова реєстрація Отримайте тимчасовий статус для вашого судна
  • Внесення змін та виключення судна з Державного суднового реєстру;
  • Видача нових документів: У випадку втрати документів ми допоможемо отримати нові документи для Вашого судна.
  • Свідоцтво про мінімальний безпечний склад екіпажу: Ми підготуємо всі необхідні документи для отримання свідоцтва.
  • Присвоєння (зміна) назви судна: Потрібно змінити назву Вашого судна? Ми Вам в цьому допоможемо.
  • Документи для синопсиса: Надаємо всю необхідну документацію для отримання синопсиса для Вашого судна.

Звертайтеся до нас, і ми забезпечимо професійний та оперативний сервіс у всіх питаннях, пов’язаних із реєстрацією Вашого судна.

Довірте нам всі формальності та звертайтесь до нас для швидкої та зручної реєстрації, постановки, зняття на облік човнів, катерів та гідроциклів.

Скористайтесь перевагою і одразу отримайте бортовий номер на яхту, лодку або човен!

Довіряйте професіоналам!

Мрієте купити човен, катер або гідроцикл, але не знаєте як вирішити питання з реєстрацією?

Ця проблема цікавить багатьох, і оскільки мова не йде про військовий корабель або грібний човен до 2,5 м, доведеться заглибитися в питання реєстрації плавзасобу. Спробуємо допомогти розібратися з переліком паперів.

«Мореход» – 8 років консультує з питань реєстрації, постановкою і зняттям на облік човнів, катерів, гідроциклів.

«Мореход» – вже підготували 2000 договорів і продовжують якісно збільшувати клієнтську базу. З 2017 р. відкривають філії в містах України.

«Мореход» – позбавлять замовників від черг у державних установах, допоможуть розібратися у складних питаннях, пройдуть ТО, виготовлять бортовий номер на катер або човен. Допоможуть не перетворити приємну подію довгоочікуваної покупки на безкінечні тортури із заповненням анкет.

Контор, які займаються питанням реєстрації гумових човнів вистачає, але важливо, щоб папери заповнювали швидко, грамотно і без зайвих доплат. Співробітники компанії «Мореход» добре розуміють це і зацікавлені в тому, щоб клієнт залишився задоволений. Тому «Мореход» часто радять друзям і знайомим.

На місці допоможуть оформити бортовий номер на човен, катер, яхту і тим самим завершити процес оформлення плавзасобу. Нанесення реєстраційного номера є обов’язковим для човнів, катерів, яхт, гідроциклів без виключення. Номери для човнів виготовляються з вінілової плівки ORACAL. Ця плівка міцна і пластична, легко знімається, якщо в цьому є потреба, не залишає слідів і між тим легко наноситься.

Спіть спокійно, відпочивайте із задоволенням, оскільки рішенням з питання реєстрації   займається досвідчена команда.

Довірте човен та його оформлення команді “Мореход”.

До зустрічі!

  • договір купівлі-продажу на човен, катер, яхту — іменний товарний чек чи видаткова накладна;

  • сертифікат Регістра судноплавства України, якщо судно українського виробництва;

  • фото плавзасобу;

  • дилерський договір, якщо продавець судна є ділером, а не виробником;

  • ВМД (Вантажна митна декларація), якщо човен привезений з-за кордону, інвойс (договір купівлі-продажу) і документ про зняття з обліку (якщо судно б/в).

Реєстрація маломірного судна включає також реєстрацію підвісного двигуна.

  • договір купівлі-продажу;

  • іменний чек або видаткова накладна.

Подавати документи на реєстрацію гумового човна, катера, гідроцикла можуть лише громадяни України, що досягли повноліття, або юридичні особи із стовідсотковим українським капіталом.

Обов’язковій реєстрації підлягають судна розміром від 2,5 м. і потужістю двигуна внутрішнього згоряння від 1 к.с.

Контакти

Пн-Пт: 9:00 – 18:00
м. Київ,  вул. Стеценка, 75Д